Dakreparatie in Haarlem

Heeft u een dakreparatie in Haarlem nodig en zoekt u daarvoor een specialist in dakbedekkingen? J. van Schie Dakbedekkingen voor in Haarlem is uw partner als het gaat om dakreparatie of het aanleggen van een nieuwe dak. Bij ons krijgt u altijd de snelste service. Dit doen wij omdat er niets vervelender is dan een slechte dakbedekking of een lekkage. Bij J. van Schie Dakbedekkingen bent u ervan verzekerd dat u geen slecht of half werk krijgt. U krijgt de kwaliteit die u verwacht!

J. van Schie Dakbedekkingen, voor in Haarlem, staat voor:

  • Uw dak werkzaamheden voor de scherpste tarieven;
  • Altijd de snelste service;
  • Op al onze nieuw aanleg werkzaamheden krijgt u 15 jaar garantie;
  • Specialist dakdekker al voor ruim 30 jaar;
  • Ook voor reparatie, renovatie, onderhoud van uw dak.

Wilt u meer informatie over een dakreparatie in Haarlem? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem voor beide gevallen contact met ons op via ons contactformulier. Tevens kunt u bellen naar 023 – 528 52 01 of naar 06 – 222 09 548.

J. van Schie Dakbedekkingen is gevestigd aan de Ringvaartlaan 28 in Heemstede.

Een dakreparatie in Haarlem snel uitgevoerd

Heeft u te maken met een daklekkage? Wacht dan niet te lang met het laten repareren door een specialist in dakbedekkingen in Haarlem. Hoe langer u wacht, hoe ingewikkelder het wordt om het te repareren. De kans wordt immers steeds groter dat uw dak verrot of gaat inzakken. Dit resulteert niet alleen in meer werk, maar ook hogere kosten. Daarom adviseren wij ook om ons direct erbij te halen!

Zodra u dit gedaan heeft, sturen wij een van onze ervaren dakdekkers naar u toe. Deze komt in de meeste gevallen eerst kijken naar het probleem. Direct daarna wordt uw dak repareert, zodat uw dak weer binnen no time in perfecte staat in. Aarzel dus niet en neem direct contact met ons op bij een dakreparatie!

Dakbedekkingen in Haarlem

De dakdekkers van J. van Schie Dakbedekkingen werken vooral met Bitumen Daken en met Pannendaken. De bitumen daken wordt veelal gebruikt voor platte daken en voor hellende daken. Bitumineuze daken treft men dan ook veelvuldig aan op kantoor-bedrijfspanden, garages, dakkapellen, tuinhuisjes en dergelijke.

Heeft u dus een nieuwe dakbedekking nodig of moet er bij u een lekkage gedicht worden? Neem dan direct contact met ons op!